Privacyverklaring

Persoonsgegevens die worden verwerkt

motorencyclopedie.nl kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf bij het invullen van het gegevensformulier op de website aan motorencyclopedie.nl verstrekt.

motorencyclopedie.nl kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

    Uw voor- en achternaam
    Uw e-mailadres
    Uw IP-adres

Waarom motorencyclopedie.nl gegeven nodig heeft

motorencyclopedie.nl verwerkt uw persoonsgegevens om contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail) te kunnen benaderen.

Hoe lang motorencyclopedie.nl gegevens bewaart

motorencyclopedie.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld met een maximum van 6 maanden.

Delen met anderen

motorencyclopedie.nl verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen website bezoek

Op de website van motorencyclopedie.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. motorencyclopedie.nl gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

motorencyclopedie.nl maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief motorencyclopedie.nl bij de Google zoekresultaatpagina is. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan motorencyclopedie.nl te kunnen verstrekken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. motorencyclopedie.nl heeft hier geen invloed op. motorencyclopedie.nl heeft Google geen toestemming gegeven om via motorencyclopedie.nl verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@motorencyclopedie.nl motorencyclopedie.nl zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligingen

motorencyclopedie.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. motorencyclopedie.nl maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door motorencyclopedie.nl verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met motorencyclopedie.nl op via info@motorencyclopedie.nl